Om oss

På Freshdrive AB, grundat 2016, förenar vi passion för premium bilvård med en stark miljömedvetenhet. Vi står ut i branschen genom vår ISO-certifiering för kvalitet och miljö, samt vår godkända rating enligt SAQ 5, som är en globalt erkänd hållbarhetsstandard för fordonsindustrin.

Din resa med Freshdrive

När du väljer oss, väljer du mer än bara en bilvårdstjänst. Du blir en del av vår familj och vår strävan att erbjuda den bästa möjliga servicen för både dig och din bil. Låt oss ta en närmare titt på vad det innebär att vara en del av Freshdrive.

Ledning

Erik Forsblom

Driftchef

Erik f profil bild
Elisabeth Forsblom

Ekonomiansvarig

Elisabeth f profil bild
Johnny Hayes

Försäljningschef

Johnny H profilbild
Fanny Forsblom

Ekonomiassistent & kundreskontraansvarig

Fanny f profil bild

Vår vision

Att etablera oss som det främsta och mest pålitliga bilvårdsföretaget i Sverige är vår ambition, med ett engagemang för oöverträffad service och enastående resultat.

Rengöring av bilar -anläggningen

Vårt engagemang för kvalitet och ansvarstagande återspeglas i våra ISO-certifieringar – ISO 9001:2000 för kvalitetsledning och ISO 14001:2004 för miljöledning.

Vi tror på ständig utveckling och värdesätter våra kunders feedback och de senaste innovationerna inom bilvård. Med ett team på över 15 passionerade anställda, är vi engagerade i att ständigt förbättra och växa. Tillsammans strävar vi efter att överträffa förväntningarna.

Bli en del av vår resa

Vi på Freshdrive AB välkomnar dig som bilhandlare att bli en del av vår resa. Oavsett om du söker högkvalitativ bilvård för dina fordon, eller om du är intresserad av att lära dig mer om vårt arbete och våra värderingar, finns det flera sätt att engagera dig.

Kontakta oss